Мониторинг на медиуми (септември 2021): Вакцинацијата против Ковид-19

#КовидИмунометар Мониторинг на медиуми (септември 2021): Вакцинацијата против Ковид-19 Намален интересот за вакцинација Анализата на медиумското известување во текот септември ги...

Повеќе

Мониторинг на медиумите (јули 2021): Многу прилози, малку експерти и анализи за вакцинацијата

Министерството за здравство и министерот Филипче и натаму се најчестиот извор на информации. Како соговорници – експерти, во медиумите се...

Повеќе
Page 1 of 3 1 2 3

Пристапете до

Поврзете се со нас