Промоција на истражувањето „Младите од Западен Балкан во процесите на креирање политики“

НВО Инфоцентарот, денеска, преку платформата Зум ги промовираше клучните наоди и препораки од истражувањето на ставовите на граѓанските организации и...

Повеќе

Пријавете се: Тематска сесија ДИГИТАЛНА АГЕНДА „Влијание на дигитализацијата врз младите од Западен Балкан“ – Тирана, јуни 2024

Ве покануваме да АПЛИЦИРАТЕ за тематската сесија на ПОЛИТЕИА ДИГИТАЛНА АГЕНДА „Влијание на дигитализацијата врз младите од Западен Балкан“ што...

Повеќе

ДОНАТОРИ

ПРОЕКТИ