Мониторинг и интернет анкета: Општините и реализацијата на граѓанските приоритети во 2023 година

ФОРУМ ЗА ГРАЃАНСКИ ДИЈАЛОГ НВО Инфоцентарот, со партнерските организации,членки на Форумот за граѓански дијалог (ФГД): Гласен Текстилец од Штип, Младински...

Повеќе
Page 1 of 5 1 2 5

Пристапете до

Поврзете се со нас