Контакт

НВО Инфоцентарот е активен на полето на комуникациите, медиумите, јавносто застапување, доброто владеење, владеењето на правото и слободата на изразување и слободата на информирање.

Седиште

Фондација “НВО Инфоцентар”
Димитрие Чуповски 16А-1/4, Скопје,

Contact Info

P. (+389) x xxx-xxxx
E-маил: contact@nvoinfocentar.org.mk