Распишан тендерот за доизградба на штипскиот булевар „Партизанска“, по две години од барањето на граѓаните

Преземено од #ЛокалАктив Булеварот „Партизанска“ во Штип во должина од еден километар конечно ќе се изгради, на потегот од Автомото...

Повеќе
Page 1 of 5 1 2 5

Пристапете до

Поврзете се со нас