1

Форум за потребите и проблемите на младите во Кавадарци

на ное 29, 19 • од

На форумската дискусија учествуваа дваесетина млади од Кавадарци, Претседателот на Советот и други претставници на Општината...
Pin It

Home » Активности » Форум за потребите и проблемите на младите во Кавадарци

Проект ЕУ – Кавадарци во соработка со НВО Инфоцентарот на 29 ноември, организираше форумска дискусија за проблемите и потребите на младите од Кавадарци, реализирана во рамки на проектот “Активни граѓани за пертиципативна демократија на локално ниво”, поддржан од Меѓународниот центар Улоф Палме.

На форумската дискусија учествуваа дваесетина млади од Кавадарци, Претседателот на Советот и други претставници на Општината.

По завршувањето на форумската дискусија, експертскиот тим на НВО Инфоцентар одржа консутативна средба со активистите на Проект ЕУ, посветена на градење капацитети на организацијата за јавно застапување.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top