sloboda 1

(Македонски) Завршен извештај од мониторингот на медиумските содржини за „десоросоизацијата“

on Apr 13, 18 • by

(Македонски) НВО Инфоцентар, во периодот од март 2017 до февруари 2018 година, во континуитет ги набљудуваше и анализираше содржините објавени во медиумите посветени на темата „десоросоизација“ односно на континуираната хајка и нападите врз граѓанските организации, Фондацијата Отворено општество Македонија (FOOM), Џорџ Сорос, УСАИД, амбасадорот на САД во Реублика Македонија, Џес Бејли и др. Овој завршен извештај опфаќа текстуална анализа на содржините објавени во медиумите, како и анализа на три обраќања во јавноста на Никола Груевски, тогашен лидер на ВМРО-ДПМНЕ...
Pin It

Home » Media Monitoring » (Македонски) Завршен извештај од мониторингот на медиумските содржини за „десоросоизацијата“

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top