logo_venice

(Македонски) Венецијанска комисија: Да се дозволи објавување материјали од бомбите кои ја засегаат јавноста

on Mar 18, 16 • by

(Македонски) Венецијанската комисија го објави своето мислење по двата закони, за приватност и за свиркачи, во кое во 100 точки ја елаборира содржината и дава серија заклучоци и препораки, како на пример, да се дозволи објавување на материјали кои ја интересираат јавноста или јавноста е засегната од нив...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Венецијанска комисија: Да се дозволи објавување материјали од бомбите кои ја засегаат јавноста

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top