12625977_10208743072716903_1878924031_n

(Македонски) Укинато намаленото поведение на Илина заради критички ФБ статус

on Feb 4, 16 • by

(Македонски) Наставничкиот совет на училиштето „Кочо Рацин“ едногласно ја укинал одлуката за намалување на поведението на ученичката Илина Димовска заради критички коментар на Фејсбук упатен кон училиштето...
Pin It

Home » Activities, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Укинато намаленото поведение на Илина заради критички ФБ статус

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top