newspapers-and-glasses-1341392353G4g

(Македонски) Традиционалните медиуми во Македонија немаат истражувачко новинарство

on Jul 8, 16 • by

(Македонски) Секој четврти текст од илјада објавени е класичен истражувачки текст во традиционалните медиуми во Македонија, покажа истражувањето на три невладини организации кои се занимаваат (и) со медиуми и медиумски политики – Центарот за граѓански комуникации, БИРН и НВО Инфоцентарот...
Pin It

Home » Activities, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Традиционалните медиуми во Македонија немаат истражувачко новинарство

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top