Posts Tagged ‘е-мобилност’

  • (Македонски) Електрични возила како алтернатива на аерозагадувањето

    on Jun 24, 14 • in Civil Scene

    logo300_10011

    (Македонски) Здружението за електрични возила Електромобилност Македонија, Ве поканува на работилница "Електрични возила како алтернатива на аерозагадувањето". Работилницата ќе се одржи на 26 Јуни (Четврток) при Институтот за моторни возила и хомологација, на кампусот на Електротехнички и Машински факултет во Скопје со почеток во 10:30 часот

    Read More »
Scroll to top