studenti

(Македонски) Студентски марш: Заедно против екстерното тестирање на факултетите

on Nov 11, 14 • by

(Македонски) Студентскиот пленум по повод 17 ноември - меѓународниот ден на студентите, повикува на голем студентски марш, преку кој ќе се обидеме да го произнесеме ставот на студентите околу најавените реформи во високото образование...
Pin It

Home » Civil Scene » (Македонски) Студентски марш: Заедно против екстерното тестирање на факултетите

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top