ss20_2_m5_001_l

(Македонски) Реактор: Трендот на граѓанското учество на протести во Македонија е во постојан пораст

on Jul 14, 16 • by

(Македонски) Според истражувањето, забележан е растечки тренд на граѓанското учество на протести и тоа, од 13% во 2014 на 21% во 2015, со предвидувања дека овој тренд може да се задржи и понатаму...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Реактор: Трендот на граѓанското учество на протести во Македонија е во постојан пораст

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top