748d9912a4ce4f390222af6b

(Македонски) Промовиран првиот периодичен извештај во работата на АВМУ и АЕК во рамки на проектот PROformance Watch II

on Nov 29, 18 • by

(Македонски) Евротинк – Центарот за европски стратегии, НВО Инфоцентар, Транспарентност Македонија и Хелсиншкиот комитет за човекови права, денеска го презентираа првиот периодичен мониторинг извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски комуникации (АЕК), во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch II“...
Pin It

Home » Activities, Analyses, Important » (Македонски) Промовиран првиот периодичен извештај во работата на АВМУ и АЕК во рамки на проектот PROformance Watch II

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top