korica 1

(Македонски) Прочистен избирачки список – (не)возможна мисија?

on Jul 7, 16 • by

(Македонски) За да ја поттикне и да ја засили јавната дебата за нужноста од кредибилен, релевантен и ажуриран избирачки список во кој граѓаните имаат доверба и кој претставува еден од клучните предуслови за фер, слободни и демократски избори, НВО Инфоцентарот во партнерство со Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО), Осми Септември и Центарот за развој на медиуми, организираше серија дебати за тоа каков попис и избирачки список и се потребни на Република Македонија...
Pin It

Home » Activities » (Македонски) Прочистен избирачки список – (не)возможна мисија?

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top