avmu

(Македонски) Презентиран третиот квартален извештај за работата на АВМУ и АЕК

on Sep 28, 17 • by

(Македонски) Евротинк – Центар за европски стратегии, НВО Инфоцентар, Транспарентност Македонија и Хелсиншкиот комитет за човекови права, го презентира третиот мониторинг извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски комуникации (АЕК), во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch“...
Pin It

Home » Activities, Analyses » (Македонски) Презентиран третиот квартален извештај за работата на АВМУ и АЕК

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top