5bece38a36c9ab2578005586

(Македонски) Презентиран четвртиот мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК

on Dec 15, 17 • by

(Македонски) Подобрување во транспарентноста, независноста и ефикасноста, но сеуште видливоста на двете регулаторни тела е слаба – ова се генералните заклучоци од презентацијата на четвртиот квартален извештај кој се однесува на работата на двете регулаторни тела, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни меидиумски услуги и Агенцијата за електронски комуникации - АВМУ и на АЕК, а кој се однесува на периодот јули – септември 2017 година...
Pin It

Home » Activities, Analyses » (Македонски) Презентиран четвртиот мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top