1175552_367759826687765_514325043_n

(Македонски) НВО Инфоцентар: Предлозите на ВМРО-ДПМНЕ за медиумите се во спротивност со слободата на изразување!

on Jan 27, 16 • by

(Македонски) Предлозите само покажуваат дека медиумите се еден од клучните столбови на владеењето на овој режим и дека владејачката партија нема никаква намера да се откаже од нив...
Pin It

Home » Activities, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) НВО Инфоцентар: Предлозите на ВМРО-ДПМНЕ за медиумите се во спротивност со слободата на изразување!

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top