13173753_1156499091069574_1473759556577532280_n

(Македонски) Повик за истражувачки стории

on May 4, 18 • by

(Македонски) Центарот за граѓански комуникации и партнерските организации БИРН и НВО Инфоцентар објавуваат повик за истражувачки стории во рамките на ЕУ проектот „Истражувачко новинарство за поттикнување реформи “. Во рамките на овој повик најмалку четири новинари ќе бидат избрани да работат на истражувачки стории кои треба да бидат насочени на прашањето на евроатланските аспирации во контекст на демократските реформи со компаративна анализа на состојбите во земјите членки и во Македонија...
Pin It

Home » Activities » (Македонски) Повик за истражувачки стории

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top