31180229_242994356441746_6943584300713377792_n

(Македонски) Повик за доделување грантови на граѓански организации за борба против корупцијата

on May 15, 18 • by

(Македонски) Транспарентност Македонија (ТМ), во соработка со НВО Инфоцентарот, во рамки на проектот „Граѓански организации и медиуми против корупцијата - Коалиција за нулта толеранција“, финансиран од Европската Унија преку програмата за поддршка на граѓанскиот сектор и слободата на медиумите 2016 - 2017, објавува повик за доделување грантови за граѓански организации (ГО), за акции поврзани со борбата против корупцијата...
Pin It

Home » Activities » (Македонски) Повик за доделување грантови на граѓански организации за борба против корупцијата

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top