malo Local Consultation mechanism for IPA 2 [ PR Banner ]

(Македонски) Повик за учество на тренинзи за организации од Скопскиот регион за подобро разбирање и искористување на европските фондови

on Oct 8, 18 • by

(Македонски) НВО Инфоцентарот организира три еднодневни тренинзи наменети за зголемување на капацитетите на граѓанските активисти од Скопскиот регион за зголемување на знаењето и подобрување на способностите на граѓанските организации за учество во програмирањето на ИПА фондовите и аплицирање за европско финансирање...
Pin It

Home » Activities » (Македонски) Повик за учество на тренинзи за организации од Скопскиот регион за подобро разбирање и искористување на европските фондови

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top