platforma za rodova ednakvost

(Македонски) Локални избори 2017: Платформата за родова еднаквост бара балансираност на кандидатските листи

on Sep 6, 17 • by

(Македонски) Со отворено писмо, Платформата за родова еднаквост денеска побара од политичките партии балансираност на кандидатските листи за претстојните Локални избори ...
Pin It

Home » Civil Scene » (Македонски) Локални избори 2017: Платформата за родова еднаквост бара балансираност на кандидатските листи

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top