д1

(Македонски) НВО Инфоцентар: Бараме кривична одговорност за нарачателите и спроведувачите на истрагите против граѓанските организации!

on Mar 1, 18 • by

(Македонски) Бараме надлежните институции да покренат кривични постапки спрема сите лица кои се ставија во функција на режимот на ВМРО-ДПМНЕ во процесот против критичкото граѓанско општество...
Pin It

Home » Activities, Important » (Македонски) НВО Инфоцентар: Бараме кривична одговорност за нарачателите и спроведувачите на истрагите против граѓанските организации!

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top