defame530

(Македонски) Навреда и клевета: Нова офанзива против критичките медиуми

on Jul 22, 15 • by

(Македонски) Тужбите и најавите за тужби за навреда и клевета против критичките медиуми и новинари од страна на владејачките политичари и бизнисмени блиски до нив, не секнуваат. Во само два дена, поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков побара извинување од порталот Либертас, а рускиот бизнисмен Сергеј Самсоненко го тужи порталот НоваТВ...
Pin It

Home » Activities, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Навреда и клевета: Нова офанзива против критичките медиуми

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top