(Македонски) Никола Груевски до граѓанските организации: „Народот врие, нема да можам да го запрам“

on Jun 19, 16 • by

(Македонски) Сакам да им порачам дека се повеќе ова што нив не ги засега го засега народот и тоа оргомното мнозинство од народот, она мнозинство што не се Соросови платеници таканаречени револуционери, дека се губи трпението кај народот, дека сум под притисок од илјадници барајќи поддршка за народна акција, дека ако вака продолжат, нема да можам да ја држам ситуацијата под контрола, народот врие...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Никола Груевски до граѓанските организации: „Народот врие, нема да можам да го запрам“

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top