mkd-294040

(Македонски) Недозволиво е Собранието да не ги усвои препораките на Прибе за Народниот правобранител!

on Nov 7, 17 • by

(Македонски) НВО Инфоцентарот изразува големо незадоволство и разочараност од фактот што Собранието на Република Македонија, заради недоволен број присутни пратеници, не ги усвои препораките на Прибе кои се однесуваат на Народниот правобранител односно на заштитата на човековте права во државава...
Pin It

Home » Activities » (Македонски) Недозволиво е Собранието да не ги усвои препораките на Прибе за Народниот правобранител!

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top