д3

(Македонски) МВР: Заврши истрагата против невладините организации

on Mar 1, 18 • by

(Македонски) Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, денеска, оствари средба со претставници на невладините организации кои беа под истрага покрената на барање на Државната комисија за спречување на корупцијата...
Pin It

Home » Civil Scene » (Македонски) МВР: Заврши истрагата против невладините организации

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top