Х

(Македонски) Хелсиншки комитет: Летна школа за слобода на изразување

on Jul 10, 15 • by

(Македонски) Хелсиншкиот комитет организира летна школа за слобода на изразување и говор на омраза, за млади од Македонија и од Франција. Заинтересираните можат да се пријават до 1 август 2015. Школата ќе се одржи во Охрид...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Хелсиншки комитет: Летна школа за слобода на изразување

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top