cso_logo_first_page2

(Македонски) Компаративна студија на состојбите и потребите на граѓанските организации за искористување на ИПА фондовите, на локално ниво

on May 31, 18 • by

(Македонски) Студијата дава компаративен преглед на состојбите, потребите и политиките кои влијаат врз искористувањето и програмирањето на ИПА фондовите, од страна на локалните граѓански организации во Скопје, Битола, Струмица и Тетово...
Pin It

Home » Analyses, Important » (Македонски) Компаративна студија на состојбите и потребите на граѓанските организации за искористување на ИПА фондовите, на локално ниво

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top