Untitled 2

Јалова борба со криминалот и корупцијата

on Dec 24, 19 • by

(Македонски) Во изминатите две децении евидентно е дека политичките гарнитури ги менуваат само позициите, но реториката останува иста. Кога се во опозиција критикуваат за корумпирано правосудство, криминална власт и заробени институции. Кога се на власт најавуваат одлучна борба против криминалот и сваровски судството и нулта корупција...
Pin It

Home » Activities, Analyses, Important » Јалова борба со криминалот и корупцијата

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top