untitled

(Македонски) ИЗБОРИ 2016: Неутрален тон, но селективен и небалансиран новинарски пристап

on Dec 8, 16 • by

(Македонски) Иако најавите на прилозите, како и тонот на известување се неутрални и информативни, сепак, селективниот пристап на новинарите продолжи во овој период и го наруши балансот во фер-информирањето на МРТ1 за предизборните активности на политичките партии. Оваа селективност беше највидлива во прилозите посветени на опозициската СДСМ...
Pin It

Home » Activities, Important, Media Monitoring » (Македонски) ИЗБОРИ 2016: Неутрален тон, но селективен и небалансиран новинарски пристап

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top