ELS

(Македонски) ИПА – Алатка за локален развој

on Jun 17, 19 • by

(Македонски) Достапните европски фондови се алатка за локален развој преку кој општините би овозможиле подобар живот на граѓаните и би се забрзал влезот на РСМ во ЕУ. Учеството во програмите и проектите на ЕУ подразбира континуирано унапредување на состојбите и креирање на практики кои би ги воделе општините и по влезот во ЕУ...
Pin It

Home » Activities » (Македонски) ИПА – Алатка за локален развој

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top