(Македонски) Граѓанските организации со забелешки по нацрт амандманите на Уставот

on Sep 30, 14 • by

(Македонски) Фондација Отворено општество - Македонија, Хелсиншки комитет за човекови права на Република Македонија, Коалиција сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници, Македонскиот центар за европско образование и ЛГБТИ Центар за поддршка поднесоа забелешки, предлози и сугестии по нацрт амандманите на Уставот на Република Македонија до Владата...
Pin It

Home » Civil Scene » (Македонски) Граѓанските организации со забелешки по нацрт амандманите на Уставот

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Comments are closed.

Scroll to top