12118810_908209672592355_7558867005357262768_n

(Македонски) Кампања на Граѓаните за Македонија: Заслужуваме подобро!

on Oct 31, 15 • by

(Македонски) „Заслужуваме подобро!" е граѓанска акција во која ние, граѓаните, зборуваме за нашите секојдневни проблеми и за нашата итна потреба од подобар живот...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Кампања на Граѓаните за Македонија: Заслужуваме подобро!

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top