koalicija

(Македонски) Градот Скопје спонзор на дискриминирачки и хомофобичен фестивал

on Jun 10, 15 • by

(Македонски) Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“ најостро го осудува тенденциозното ширење на говор на омраза, хомофобија и дискриминација од страна на организаторите на меѓународниот „Мото фестивал“ и Градот Скопје како официјален и главен покровител на настанот...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Градот Скопје спонзор на дискриминирачки и хомофобичен фестивал

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top