koce

(Македонски) Градоначалникот Трајановски сака на граѓаните да им ги ограничи и слободата на изразување и слободата на движење

on Jun 22, 16 • by

(Македонски) По завршувањето на масовниот граѓански протест на Шарената револуција во Скопје, на 20 јуни годинава, градоначалникот на Скопје даде дискриминирачка изјава, во која меѓу другото рече: „..Барам да не доаѓаат со автобуси од други градови за да го уништуваат главниот град...“...
Pin It

Home » Activities, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Градоначалникот Трајановски сака на граѓаните да им ги ограничи и слободата на изразување и слободата на движење

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top