48891733_10157097455666995_2399916889078759424_n (1)

(Македонски) Форум: Судирот на интереси во власта – тенката линија до корупција

on Dec 21, 18 • by

(Македонски) НВО Инфоцентар и Транспарентност Македонија, на 21 декември 2018 година, организираа тематски форум на кој се дискутираше за ефикасните начини за борба против судирот на интереси...
Pin It

Home » Activities, Important » (Македонски) Форум: Судирот на интереси во власта – тенката линија до корупција

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top