soros-protest

(Македонски) Државата во сценариото за десоросоизација

on Jan 16, 20 • by

(Македонски) Истражувањето на БИРН открива дека операцијата што се случуваше пред и по парламентарните избори во 2016 година била координирана, политички мотивирана и вклучувала повеќе институции...
Pin It

Home » Important, Civil Scene » (Македонски) Државата во сценариото за десоросоизација

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top