Strumica 2

(Македонски) Дебата во Струмица: Омбудсманот и локалната власт

on Nov 15, 18 • by

(Македонски) Омбудсманот, градоначалникот на Струмица, претставници на државните институции, активисти и новинари, дискутираа за подобрување на меѓусебната соработка за поголема заштита на правата на граѓаните...
Pin It

Home » Activities » (Македонски) Дебата во Струмица: Омбудсманот и локалната власт

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top