48415422_10157105046391995_8392638809627426816_n

(Македонски) Дебата: Градот Скопје и ГО – можности за иновативни решенија преку европските фондови

on Dec 25, 18 • by

(Македонски) Настанот беше фокусиран на можностите за унапредување на капацитетите на Градот и на граѓанските организации, за зголемено искористување на ЕУ фондовите, во служба на стратешките развојни приоритети на Градот Скопје. На дебатата се дискутираше и за унапредувањето на моделите и активностите за подобрување и засилување на меѓусебната соработка меѓу Градот и граѓанскиот сектор...
Pin It

Home » Activities » (Македонски) Дебата: Градот Скопје и ГО – можности за иновативни решенија преку европските фондови

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top