images

(Македонски) КОВИД-19 не смее да ја укине поддршката за граѓанските организации

on Jun 21, 20 • by

(Македонски) НВО Инфоцентарот, мониторингот на работата на општините и вклучувањето на граѓаните за време на здравствената криза, го реализира во соработка со граѓанските организации од Крива Паланка, Велес и Неготино - Спектар, Активо и СПО Кул...
Pin It

Home » Activities, Important, Civil Scene » (Македонски) КОВИД-19 не смее да ја укине поддршката за граѓанските организации

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top