headlogo

(Македонски) БОРКА: Снимањето со ПЕТ-скен да биде на товар на Фондот за здравство

on Nov 12, 14 • by

(Македонски) Здружението за борба против рак „Борка“ побара современата медицинска метода на снимање со ПЕТ-скен да биде на товар на товар на Фондот за здравство. Во моментов, скапата здравствена услуга ја има само во приватните клиники...
Pin It

Home » Civil Scene » (Македонски) БОРКА: Снимањето со ПЕТ-скен да биде на товар на Фондот за здравство

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top