523b22176d4b15cc08d2fa29

(Македонски) Промоција на третиот периодичен мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК, јануари – април 2019

on Jul 17, 19 • by

(Македонски) Евротинк – Центар за европски стратегии, НВО Инфоцентар, Транспарентност Македонија и Хелсиншкиот комитет за човекови права, на 9 јули, го презентираа третиот периодичен мониторинг извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски комуникации (АЕК)...
Pin It

Home » Activities, Analyses » (Македонски) Промоција на третиот периодичен мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК, јануари – април 2019

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top